Om homemax.se

Borta bra men hemma är bäst! Ett hems hjärta grundar sig i människorna som bor där. En fristad där minnen skapas, där dina barn växer upp. Det ska vara platsen du vill komma hem till efter en lång arbetsdag och platsen du längtar till när du är på resande fot. Vårt mål på HomeMax är att göra vardagen mer hållbar och ekologisk. Vi vill bidra till en hälsosammare planet och ett miljövänligare tänk. Så tillåt oss att hjälpa dig att sätta prägel och rätt känsla för just ditt hem med inredning och produkter som anpassar sig efter ditt behov, din personliga smak och som samtidigt bidrar till en grönare vardag.

Vår produktion sker nära utvinningen av råvaror vilket besparar miljön från utsläpp på grund av transportering. Materialen är ekologiska och resurserna är förnybara och kan även återanvändas. 

 

Vårt mål är att erbjuda produkter som gynnar både plånbok och klimat. Våra tillverkare är handplockade och noga utvalda för att tillhandhålla kvalitetsprodukter till marknadens bästa priser utan avkall på kvaliteten.

Vår affärsidé är att kombinera unik design, konst och funktionalitet för att sammanställa ett generöst sortiment som vi sedan kan erbjuda dig som kund. Vi satsar på kvalitet och hållbarhet. Material som håller och som åldras vackert med tiden. 

 

 

Tryggt att handla hos oss: 

. Vi har alla lagerprodukter i vårt eget lager vilket leder till snabba leveranser

. Vi erbjuder säkra betalningsalternativ

. Alla priser är inklusive moms

. Vi tar in kvalitetsprodukter från certifierade leverantörer

. Allt vi säljer har vi själva testat och godkänt

. Öppet köp i 30 dagar

. Vi värnar om miljön och har därför valt att använda oss av sjöfrakt från fabriker till vårat lager i Sverige, samt samarbetar med ledande fraktleverantörer i Sverige.

 

 

 

 

Produkter
Smart Deal
Information
SvenskaEnglish

Moms visas: