Borta bra men hemma är bäst! Ett hems hjärta grundar sig i människorna som bor där. En fristad där minnen skapas, där dina barn växer upp. Det ska vara platsen du vill komma hem till efter en lång arbetsdag och platsen du längtar till när du är på resande fot. Vi på HomeMax älskar inredning. Så tillåt oss att hjälpa dig att sätta prägel och rätt känsla för just ditt hem med inredning som anpassar sig efter just ditt behov och din personliga smak.

Vi på homemax är även stolta över att kunna erbjuda unika skräddarsydda helhetslösningar för både kök och badrum med känsla för design och personlig touch. 

Vårt mål är att erbjuda produkter som gynnar både plånbok och klimat. Våra tillverkare är handplockade och noga utvalda för att tillhandhålla kvalitetsprodukter till marknadens bästa priser utan avkall på kvaliteten.

Vår affärsidé är att kombinera unik design, konst och funktionalitet för att sammanställa ett generöst sortiment som vi sedan kan erbjuda dig som kund. Vi satsar på kvalitet och hållbarhet. Material som håller och som åldras vackert med tiden. 

 

 

Trygghet att handla hos oss: 

. Vi har alla lagerprodukter i vårt eget lager vilket leder till snabba leveranser

. Vi erbjuder säkra betalningsalternativ

. Alla priser är inklusive moms

. Vi tar in kvalitetsprodukter från certifierade leverantörer

. Allt vi säljer har vi själva testat och godkänt

. Öppet köp i 30 dagar

. Vi värnar om miljön och har därför valt att använda oss av sjöfrakt från fabriker till vårat lager i Sverige, samt samarbetar med ledande fraktleverantörer i sverige.

 

 

 

 

Produkter
Smart Deal
Information
SvenskaEnglish

Moms visas: